Dartsnieuws.com

      GrandSlam                   Masterdarts                   RedDragon                   Winmau

Sonny's Darts, Rotterdam

De Sonny's Darts winkel is sinds 10 jaar niet meer weg te denken uit dartent Groot-Rijnmond en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Randstad.

Om de rest van Nederland, maar ook Belgie, Duitsland en zelfs klanten in Engeland te bedienen hebben wij tevens een goed gevulde webshop.

Wij leveren alles uit voorraad zodat u uw artikelen na bestellen zeer snel in huis heeft en niet weken op uw spullen hoeft te wachten.


Inmiddels zijn wij in onze oude winkel te Ridderkerk uit onze jas gegroeid en hebben wij sinds begin van dit jaar een pand betrokken aan de Bree te Rotterdam (steenworp afstand van stadion De Kuip).


Hiermee zijn wij zonder enige twijfel de grootste dartsspeciaalzaak van Nederland geworden met een enorme keuze aan dartsartikelen van alle merken.


Wat er op dartsgebied maar te koop is, wij willen het u uit voorraad aan kunnen aanbieden en dat tegen concurrerende prijzen.


Wij zullen ongetwijfeld niet de aller goedkoopste zijn maar mede door onze enorme hoeveelheid aan producten van alle merken, onze kennis van zaken, onze uitleg en hulp bij het uitzoeken van uw artikelen en zeker onze koffie zijn wij wel de meest unieke.


Wij leveren alles van de merken GrandSlam - Target - Masterdarts - Winmau - Harrows - Unicorn - One80 - Datadart - Bull's - Bottelsen - Shot - McKicks - Penthatlon en natuurlijk onze eigen Sonny's Choise


Sonny's Darts, Rotterdam

Bree 13
3074 BA  Rotterdam
Nederland
T: 010-2309456
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: http://www.sonnysdarts.nl

 

Matrassenkeizer 200 150

TeamDennis 200 150

Goudenregenbar 225 175

AdverteerderWorden