Jeffrey Sparidaans verliest van Josh Rock, ook Jonny Clayton en Dave Chisnall door naar derde ronde op European Darts Grand Prix

Jonny Clayton, Dave Chisnall en Josh Rock hebben zich met succes geplaatst voor de finaledag van de European Darts Grand Prix in Sindelfingen.

Clayton stond tegenover Chris Dobey in een gevecht tussen voormalige Masters-kampioenen. 'The Ferret', die al een hele tijd niet zo goed in vorm is, liet weer wat van zich horen met zijn kenmerkende hoge checkouts. Hij gooide er vier in totaal waaronder een 127-finish met 75% op de dubbels. Hij strafte vier gemiste matchdarts af in de beslissende leg om een 6-5 overwinning te pakken en door te gaan.

Volg de 2024 European Darts Grand Prix via onze LIVE SCORE!

Dave Chisnall speelde niet zijn beste wedstrijd, maar toch won hij al bij al makkelijk met 6-3 van Keane Barry.

Voor Jeffrey Sparidaans zit het toernooi erop. De Nederlander verloor met 6-2 van Josh Rock. De Noord-Ier haalde absoluut niet zijn beste niveau, maar toch wist Sparidaans er niet van te profiteren. Rock treft in de volgende ronde de winnaar van het duel tussen Raymond van Barneveld en Michael Smith, dat later vanavond plaatsvindt.